Skip to main content

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag

Din familjs hälsa är viktig för dig och för oss. Med uppdraget ”bryta infektionskedjan” vill vi på Lysol® skapa en värld som är skyddad mot sjukdomsframkallande mikroorganismer. Vi satsar på att utbilda familjer, inte bara om att rengöra utan även att #Skyddagenomattdesinficera för att hjälpa dem hålla nära och kära friska.
 

  • Vi vill sprida budskapet att hälsosamma vanor gör livet lyckligare.
  • Lysol har skyddat familjer runt om i världen från sjukdomsframkallande mikroorganismer i över 100 år. ​
  • Vi tror inte det finns något viktigare än att hålla våra nära och kära trygga och friska.
  • För Lysol är skydd en instinktiv kärlekshandling, precis som för föräldrar: en kombination av styrka och hjärta.

Vår motivation

På Lysol brinner vi för att hålla din familj frisk. Våra initiativ är avsedda att främja en värld där alla är skyddade mot sjukdomsframkallande mikroorganismer.
 

Golvet där ditt barn kryper till sina leksaker och ytorna barnet vidrör. Lysol hjälper dig #Rengöra&desinficera varje hörn och yta i ditt hem så att de blir #Säkraattberöra och så att dina nära och kära alltid är skyddade. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss.
 

Lysols syfte som varumärke är att hjälpa till att hålla dina nära och kära sjukdomsfria.
 

För att leva upp till det tar vi hjälp av tre nyckelvärden: ​

 

Vetenskapliga framsteg

Vi åtar oss att bygga en hälsosammare värld, som blir möjlig genom forskning. Vårt jobb är inte gjort förrän alla är skyddade från sjukdomsframkallande mikroorganismer.​

Samhällets välbefinnande

När våra samhällen är friskare, är vi alla friskare. Och när vi inte behöver oroa oss för sjukdomsframkallande mikroorganismer blir det lättare för oss alla att känna verkligt välbefinnande, både fysiskt och känslomässigt. ​

Integritet

Det är viktigt för oss att hålla fast vid våra principer. Därför bygger våra löften om resultat alltid på forskningsrön.