Skip to main content

Rengöringsspray Kök

Lysol Rengöringsspray Kök

Lysol-KitchenCleaner-GreenApple_Spray-500ml-640x640.png

Lysol Rengöringsspray Kök eliminerar 99,9 % av alla bakterier och specifika virus, inklusive covid-19*, och bidrar därmed till minskad smittspridning. Dessutom tar den effektivt bort fett och fastbrända matrester och den innehåller varken blekmedel eller färgämnen.

Köket är ett av det rum som används mest i ett hem, och där ansamlas såväl matrester som fett och sopor ... inte konstigt att även bakterier trivs där!

Lysol Rengöringsspray Kök kan användas på många olika sätt, till exempel på ytor och golv i köket, smutsiga spisar och soptunnor. Dessutom efterlämnar den en fräsch doft av äpple.

*Eliminerar 99,9% av bakterier som E. coli och virus som influensavirus (H1N1) och SARS-CoV-2-virus (Covid-19)

Testa alltid på ett litet, mindre synligt område före användning. Vid första användningen kan du behöva trycka flera gånger innan vätskan kommer ut. Vrid munstycket till öppet läge (ON). Håll flaskan upprätt 20-25 cm från ytan som ska rengöras och spraya på den. För allmän rengöring: Låt verka en stund, torka av och skölj ytan. För desinficering: Rengör ytan först, innan du applicerar produkten. Spraya 2-3 gånger och torka så att en yta om 20 cm x 20 cm täcks. Låt produkten verka i minst 5 minuter innan du torkar av och sköljer ytan.

pr. 100g Vätska - 0,109g Bensalkoniumklorid. Desinfektionsmedel, < 5% nonjontensider, parfym, hexyl cinnamal.

Förvaras oåtkomligt för barn. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Läs etiketten före användning. Lämna den tömda förpackningen till förpackningsinsamlingen.